Mobilitat

El Ministeri invertirà 45 milions en una nova autovia al Baix llobregat

Es preveu la construcció de 2,26 quilòmetres de la nova autovia B-25 i la remodelació de 7 enllaços i nusos viaris de l’entorn

El Ministeri invertirà 45 milions en una nova autovia al Baix llobregat

Jordi Cotrina

1
Es llegeix en minuts
EFE

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana preveu destinar 45 milions d’euros a connectar la C-32 amb l’A-2 al Baix Llobregat mitjançant la construcció de 2,26 quilòmetres de la nova autovia B-25 i la remodelació de 7 enllaços i nusos viaris de l’entorn, que serà possible després que ja s’hagi aprovat de manera definitiva l’expedient d’informació pública d’aquest projecte.

En concret, s’actuarà sobre l’enllaç de Cornellà (en l’A-2), l’enllaç Sant Boi-Cornellà (la BV-2002), el nus Sant Boi Nord (BV-2022), el nus entre les carreteres B-25 i C-31, l’enllaç entre C-32 i C-31, l’enllaç de Sant Boi Sud (C-32) i l’enllaç de Mas Blau (C-32).

Notícies relacionades

El projecte contempla també 1,3 quilòmetres de carril bici de 3 metres d’amplada (en alguns trams de 5 metres) que discorrerà en paral·lel a la futura B-25. Les obres, sobre les quals el Ministeri no ha fixat terminis, obligaran a desviar i reposar fins a 73 serveis com línies elèctriques o telefòniques.

Llegeix totes les notícies de Sant Boi a EL PERIÓDICO Sant Boi