Nova autovia

El ministeri aprova provisionalment el projecte que ha de permetre finalitzar les obres de la ‘variant’ de la C-245 a Sant Boi

És un avenç significatiu per poder donar resposta a una demanda històrica de la ciutadania del municipi

El ministeri aprova provisionalment el projecte que ha de permetre finalitzar les obres de la ‘variant’ de la C-245 a Sant Boi

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha aprovat provisionalment el projecte de traçat d’acabament de les obres de prolongació de l’autovia del Baix Llobregat entre la ronda del Litoral i l’autopista C-32’. Són les obres de la variant de la C-245 a Sant Boi (Baix Llobregat), una infraestructura vital per a la mobilitat de la comarca.

L’Ajuntament de Sant Boi celebra l’aprovació provisional d’aquest projecte, un tràmit imprescindible perquè es pugui donar resposta a una demanda històrica de la ciutadania de Sant Boi i garantir la fluïdesa del trànsit a les entrades i sortides a la població.

Futura autovia

L’objectiu del projecte és desenvolupar l’acabament complet de les obres, parcialment executades, que han de connectar la ronda del Litoral amb l’autopista C-32, millorant set nusos viaris. Aquesta connexió, coneguda com a «variant» de la C-245, serà una nova autovia i es denominarà B-25.

Notícies relacionades

Les actuacions projectades compten amb un pressupost de 45 milions d’euros. La longitud de la nova autovia B-25 serà de 2,26 quilòmetres i el projecte inclou 1,3 quilòmetres de carril bici. Amb la publicació de l’anunci d’aprovació del projecte al BOE, quedarà obert un període d’informació pública.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat