Carrera popular

Sant Boi vol reactivar l’esport i el comerç local amb la ‘Milla del Comerç’

La iniciativa se celebrarà el 25 de setembre a la plaça Catalunya, i comptarà amb diverses activitats de caràcter cultural, esportiu i comercial

Sant Boi vol reactivar l’esport i el comerç local amb la ‘Milla del Comerç’

Ayuntamiento de Sant Boi de Llobregat

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Arran de la cancel·lació de la Cursa Popular Vila de Sant Boi (Baix Llobregat) els anys 2020 i 2021, el Club Atletisme Sant Boi va considerar que la ciutat necessitava tornar a la normalitat esportiva.

Es va plantejar, doncs, un nou format d’activitat esportiva per a aquest setembre, que impliqués altres sectors locals i que estigués arrelada en el teixit social, esportiu i comercial del municipi.

Durant la presentació oficial de la Milla l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret, va destacar que aquest esdeveniment és «un exemple perfecte de l’ecosistema local que s’ha generat a Sant Boi durant la pandèmia, un escenari favorable per a les aliances i el treball conjunt per un objectiu comú».

Activitats

Durant tot el dissabte 25 de setembre es portaran a terme activitats culturals i comercials a la plaça Catalunya i els carrers Francesc Macià i Lluís Pascual Roca: Gegants, música amb Radio Flaixbac i grups de percussió, entre d’altres.

A la tarda, a les 18.30 h, 550 persones correran una milla (1.609 metres) per aquests mateixos carrers, mentre que a les 19.30 h 200 nens i nenes d’entre 6 i 14 anys podran recórrer la Milla Kids, una versió adaptada de 500 m. Al finalitzar tindran un avituallament de líquid sostenible, fruita, i un petit bocata. Serà un esdeveniment cardioprotegit i se seguiran tots els protocols anti-Covid.

El recorregut s’iniciarà al carrer Francesc Macià, cantonada Cerdanya, i continuarà per l’eix comercial de Sant Boi passant per Lluís Pasqual Roca, Mossèn Jacint Verdaguer, avinguda Onze de Setembre (anada i tornada) i carrer del Tres d’Abril, fins a arribar a la plaça de Catalunya.

Inscripcions obertes

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de setembre a la web de la ‘Milla del comerç’ o a la plataforma Top Run. Els preus són de 7 euros i 3 euros per participar en la versió infantil.

Les persones participants rebran a més una samarreta de cotó exclusiva de la Milla del Comerç, una dels diferents col·laboradors i, fent honor a l’objectiu principal de la carrera, un cupó amb diferents descomptes en comerços locals de tot Sant Boi.

Organització

Notícies relacionades

L’organització de l’esdeveniment va a càrrec del Club Atletisme Sant Boi i de l’Ajuntament de Sant Boi, amb el recolzament de Sant Boi Comerç.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Fúting