Campanya solidària

Reparteixen 5.700 kg de carxofes de Sant Boi i el Prat a residències per agrair l’esforç dels avis

La campanya vol fer un reconeixement a les residències d’avis oferint-los productes de quilòmetre zero i màxima qualitat

Reparteixen 5.700 kg de carxofes de Sant Boi i el Prat a residències per agrair l’esforç dels avis
1
Es llegeix en minuts

Les cooperatives agrícoles del Prat de Llobregat i de Sant Boi (Baix Llobregat) repartiran 5.700 quilos de carxofes a les residències del Baix Llobregat i l’Hospitalet com a agraïment a l’esforç que han fet els sanitaris i avis durant la pandèmia de la Covid-19.

La iniciativa, anomenada «Gràcies des del Baix Llobregat», i que ja s’ha portat a terme en altres punts de Catalunya, compta amb el recolzament econòmic i logístic de les conselleries d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació; de Salut; i de Treball, Assumptes Socials i Famílies; del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat; i del projecte cooperatiu de distribució RodaPrat.

«L’objectiu és agrair als professionals de les residències i en especial a les persones grans que viuen l’esforç i la capacitat per superar dia a dia aquest període marcat per la Covid-19 a través del consum de l’hortalissa més representativa del territori, la carxofa», ha explicat aquest dilluns el Govern en un comunicat.

La distribució es portarà a terme entre les 134 residències d’avis del Baix Llobregat i l’Hospitalet de Llobregat i arribarà als seus 11.000 residents i professionals.

En altres llocs

Aquesta iniciativa s’ha portat a terme anteriorment sota el nom de «Gràcies des de les Terres de l’Ebre» amb la distribució de mandarines a totes les residències d’avis del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre i taronges a les de Barcelona, i «Gràcies des de Valls» amb el repartiment de calçots a residències de Lleida i Tarragona.

Notícies relacionades

Més notícies deSant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO

1011900