Esport escolar

L’esport escolar del Baix Llobregat s’uneix per posar en relleu la seguretat a l’escola

El Consell Esportiu del Baix Llobregat presenta la Guia de bones pràctiques de l’esport a l’escola sota el lema: L’esport a l’escola, sempre segur!

L’esport escolar del Baix Llobregat s’uneix per posar en relleu la seguretat a l’escola
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha publicat aquesta setmana la Guia de bones pràctiques de l’esport a l’escola i la seva campanya sobre seguretat i esport. Tal com s’expressa a la pàgina web de la Guia, es tracta d’un document viu a través del qual les escoles i instituts de la comarca podran aportar els seus consells, recomanacions i bons hàbits a través d’un formulari per tal d’ampliar la recopilació.

Diverses escoles de Sant Feliu de LlobregatSant Boi de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Viladecans i Gavà ja han participat activament amb la campanya elaborant vídeos en què expliquen les mesures que es prenen a cada centre per garantir l’esport segur, així com la descripció de les principals bones pràctiques que han nodrit la Guia de bones pràctiques en l’esport a l’escola. Aquestes càpsules elaborades per cada centre seran publicades setmanalment a les xarxes socials del CEBLLOB: @cebllob.

Salvador Valls, president del CEBLLOB, ha expressat el seu «agraïment al món de l’esport escolar a la comarca per la seva feina a l’hora de garantir la seguretat i el creixement saludable dels més joves». I ha posat en relleu «la tasca exemplar dels nostres docents en una de les etapes més dures que ha viscut la nostra societat».

Notícies relacionades

D’altra banda, des del CEBLLOB  també s’ha volgut aprofitar per destacar la baixa incidència del coronavirus a les escoles catalanes. Segons dades del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, amb data del 10 de març, només un 0,03% de les escoles catalanes han sigut confinades (2 de 5.104); i del total de positius per coronavirus detectats a Espanya, només el 0,01% prové dels centres educatius catalans.

Més notícies de Viladecans, Sant Boi, Gavà i Cornellà a les ediciónes locals d’EL PERIÓDICO

ViladecansSant BoiGavàCornellà