Sant Boi proposa posar-se a la pell d’un detectiu per resoldre ‘el cas de l’amnèsic’

L’equip de Tot Jugar convida grups reduïts a investigar un misteriós cas al Parc Agrari del Baix Llobregat

Sant Boi proposa posar-se a la pell d’un detectiu per resoldre ‘el cas de l’amnèsic’
1
Es llegeix en minuts

Mentre aneu a comprar en el vostre dia lliure, un home apareix inconscient a l’aparcament del mercat. Quan desperta, no recorda absolutament res: ni qui és, ni qui l’ha atacat, ni què fa en aquest lloc. Les converses del seu telèfon mòbil i una nota misteriosa que té a la butxaca són les úniques pistes per començar a investigar.

Amb aquest misteriós plantejament arrenca aquest joc narratiu a l’aire lliure per a grups d’entre 2 i 5 persones que l’empresa creadora de jocs d’investigació i enginy Tot jugar’ ha adaptat a la ciutat de Sant Boi.

A partir de documents, càmeres de seguretat o declaracions de testimonis els components del grup hauran de lligar caps i descobrir què ha passat.

Notícies relacionades

El desenvolupament de la investigació té lloc als camins del Parc Agrari del Baix Llobregat (l’activitat té el punt d’inici i final a la Cooperativa Agrària Santboiana).

L’activitat, que forma part de la programació d’El mes de la carxofa i es podrà disfrutar al llarg d’aquest març, és gratuïta, però té les places limitades i és imprescindible la inscripció prèvia. Com que algunes pistes estan penjades a la xarxa, per jugar cal un dispositiu que es pugui connectar a internet. També és aconsellable portar a sobre alguna cosa per escriure.