BARREJANT 2020

Sant Boi celebra la trobada de la solidaritat reflexionant sobre la sostenibilitat del planeta

L'edició del Barrejant 2020 se celebrarà de forma virtual amb documentals, espectacles de circ o dansa i un debat sobre emergència climàtica

El dinarr popular es realitzarà des de les cases dels participants i el cost del menú estarà destinat a la campanya d'emergència Món Local Covid-19

landry-el-rumbero

landry-el-rumbero

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi celebrarà el pròxim 28 de setembre una  nova edició del ‘Barrejant’, la trobada de la solidaritat. Aquest any, sota el lema ‘No hi ha planeta B’, es vol posar el focus en els objectius de desenvolupaments sostenible de l' Agenda 2030. La gran majoria de les activitats se celebraran de forma virtual i es podran seguir a través de la pàgina web.

La programació inclou la projecció de documentals, i la presentació d'un llibre sobre cooperació i justícia global de Miquel Carrilo. També hi haurà espectacles de circ, dansa i música. Per tractar la situació de la sostenibilitat del planeta se celebrarà un debat: ‘Emergència climàtica i desenvolupament sostenible’. Pablo J. Martínez, expert en relacions internacionals, i Marta Pascual, membre d'Ecologistes en Acció, seran els encarregats d'establir un diàleg, moderat pel periodista Dani Vilaró.

Notícies relacionades

El dia 3 d'octubre se solia celebrar un dinar popular, tot i que aquest any cadascun dels participants ho farà des de casa seva. El cost serà de 10 euros i el càtering el prepararà Abarka, especialitzats en cuina africana. Els diners obtinguts es destinaran a la  campanya d'emergència Món Local Covid-19 , del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

 noticias de Sant Boi