VIU L'ESTIU

La programació cultural estiuenca de Sant Boi aposta per sessions de música electrònica a l'agost

Diferents discjòqueis locals posaran música durant els caps de setmana d'agost als jardins de Can Torrents a partir de les 20 h

DJ Yoda i La Marquesa animaran la vetllada aquest cap de setmana al festival Viu l'Estiu, programació per reactivar el sector cultural de la ciutat

sant boi car 1200

sant boi car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La programació lúdica i cultural del Viu l’Estiu segueix endavant després que el Procicat autoritzarà la seva celebració amb les mesures de seguretat i l’aforament pertinent. Aquest mes d’agost  hi ha previstes a Sant Boi de Llobregat sessions musicals protagonitzades per discjòqueis locals.

Les entrades són gratuïtes, però cal reservar-les a agendasb.info, i les actuacions tindran lloc a Espai CanTo, als jardins de Can Torrents, a partir de les 20 h.

Els organitzadors recorden que per celebrar «una cultura segura» s’haurà de portar mascareta i seguir totes les indicacions higièniques i de prevenció establertes per l’organització.

Actuacions destacades

Aquest divendres 14 d’agost, DJ Yoda, l’encarregat de posar música al Llobregat Slam Poetry, serà el responsable d’animar la vetllada, i La Marquesa li agafarà el relleu dissabte amb una selecció molt eclèctica de les seves cançons preferides.

Notícies relacionades

DJ CristinaDJ Anti Lo-FestDanny Boy i Curuxa són els artistes que culminaran, durant les dues últimes setmanes d’agost, aquesta festivitat que ha ajudat a reactivar el sector cultural de Sant Boi.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments