'VIU L'ESTIU', NOU FESTIVAL

El sector de l'espectacle de Sant Boi es bolca en una programació estiuenca per reactivar la cultura post-Covid

La proposta de l'Ajuntament té per objectiu promoure el sector cultural, agents i empreses, de la ciutat després de la crisi sanitària

L'oferta cultural, molt variada, estarà repartida pels diferents barris de la ciutat durant els mesos de juliol i agost en diferents dies

esteve-vallmajor

esteve-vallmajor

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) posa en marxa ‘Viu l’Estiu’, una programació cultural gratuïta per als caps de setmana dels mesos de juliol i agost. La iniciativa vol reactivar i promoure el sector cultural de Sant Boi, però també ajudar a restaurar la salut emocional dels veïns, segons expliquen des del consistori.

Les activitats, repartides pels diferents barris de la ciutat, tenen com a protagonistes principals els agents i empreses locals que treballen en el món de l’espectacle. Des de les persones que estan davant de l’escenari fins als tècnics i el personal auxiliar.

Actes destacats

El ‘Viu l’Esiu’ presenta una oferta cultural molt variada amb actuacions de circdansaconcerts musicals, havaneres o sessions de cinema i de DJ. Va començar dijous passat  amb un concert de la santboiana Maria Martí i va tancar el cap de setmana una sessió del Cinema a la Fresca amb la pel·lícula ‘Cinema Paradiso’.

Entre altres propostes, de la programació cultural de Sant Boi destaca: les actuacions de grups d’havaneres  cada dissabte, la visualització d’una pel·lícula els divendres i dissabte a les 22.30 h o diferents conferències organitzades pel Centre d’Estudis Santboians La Rutlla.

Màxima seguretat davant del risc de contagi

Màxima seguretat davant del risc de contagi

La majoria de les actuacions es faran en recintes oberts amb aforament limitat i amb cita prèvia. Els escenaris principals, on es concentrarà el gruix de les actuacions, seran l’amfiteatre del parc de la Muntanyeta i els Jardins de Can Torrents.

Notícies relacionades

Per poder disfrutar del ‘Viu l’Estiu’ s’haurà de portar mascareta mantenir les distàncies de seguretat de metre i mig, així com seguir en tot moment les indicacions de l’organització per entrar i sortir del recinte. Tota la informació relativa al ‘Viu l’Estiu’ es pot consultar en la pàgina web de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA