COMERÇOS DAVANT EL COVID-19

Els comerços de Sant Boi s'afegeixen al servei a domicili durant l'estat d'alarma

Una vintena d'establiments s'han unit ja a la plataforma que recopila els locals que ofereixen servei 'online' per evitar aglomeracions

mercado-sant-boi

mercado-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una vintena d’establiments  comercials de Sant Boi s’han unit a la plataforma ‘Slow Shopping’ per oferir les compres a domicili amb l’objecte d’evitar desplaçaments i aglomeracions als comerços mentre duri l’estat d’alarma decretat pel coronavirus.

A través d’aquest cercador, la ciutadania de Sant Boi pot localitzar aquelles botigues, entre les quals hi ha farmàcies, joieries, botigues d’alimentació, higiene i cura personal o les parades del mercat de la Muntanyeta, entre altres, que entreguen a domicili o bé preparen les comandes per recollir-los al local sense fer cues.

Els establiments, cadascun amb condicions pròpies d’entrega, es comprometen a preparar i entregar els encàrrecs en un termini de 12 a 24 hores, i la pàgina facilita el contacte directe amb cadascun d’ells.

Notícies relacionades

Des de l’Associació de comerciants de Sant Boi i el consistori del municipi s’ha fet una crida a totes les botigues i comerços de la ciutat que puguin oferir aquest servei a unir-se a la iniciativa, a la qual poden adherir-se a través de Sant Boi Comerç.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA