SOLIDARITAT DAVANT DEL COVID-19

Una empresa de Sant Boi dona 360.000 guants de plàstic al consistori

L'Ajuntament ha posat el material a disposició de l'Institut Català de la Salut i dels comerciants de la ciutat que els requereixin

sboi

sboi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una empresa de Sant Boi ha donat aquest dimecres un total de 360.000 guants de plàstic a l’ajuntament del municipi del Baix Llobregat per ajudar en l’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

L’empresa Barcelona Europe Supply, ubicada al polígon industrial Salas de la localitat, ha fet entrega del material sanitari al consistori i aquest l’ha posat a disposició de l’Institut Català de la Salut.

«En les parades dels mercats municipals ja s’utilitzen», ha informat el consistori a través de Twitter, canal a través del qual ha agraït a l’empresa la donació i ha fet saber que els comerços locals interessats a rebre guants poden sol·licitar-los a l’administració local.

Notícies relacionades

Una mostra de solidaritat com altres que s’han vist aquests dies en el municipi, el consistori del qual va demanar ahir per les xarxes voluntaris per confeccionar màscaresseguint la línia d’altres municipis. En només quatre hores, el mateix ajuntament va tancar la convocatòria davant de l’allau de sol·licituds.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA