CULTURA LOCAL

'La Celestina' i 'Erma', protagonistes de la nova temporada d'arts escèniques de Sant Boi

La temporada té programades sis obres per a públic adult i sis espectacles familiars

ayuntamiento-sant-boi

ayuntamiento-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sant Boi estrena una nova temporada d’arts escèniques i música. En aquesta ocasió la programació inclou una original posada en escena de ‘La Celestina’;  la peça ‘Un dia qualsevol’, amb Imma Colomer com a protagonista, que comptarà amb la participació del grup de teatre de carrer de Mariano, nascut del projecte participatiu Cultura als Barris; i ‘Erma’, versió en català de ‘Yerma’, de Federico García Lorca, amb la qual el Col·lectiu Teatral Tripijoc vol commemorar el seu 40è aniversari.

Notícies relacionades

La versió de ‘La Celestina’ anirà a càrrec d’Atalaya Teatre, amb una llarga llista de premis i actuacions en festivals de prestigi (15 de març). La representació d’‘Erma’ (17 de maig), serà l’espectacle teatral de la Festa Major 2020.

La temporada té programades sis obres per a públic adult i sis espectacles familiars, dues dels quals estan dirigides a nens i nenes de 0 a 3 anys.

Altres obres de la temporada

En el marc de la temporada també es podrà veure: ‘El núvol gris’ (espectacle familiar per a nadons, 9 de febrer); ‘Rojo estándar’ (circ i dansa per a tota la família, 16 de febrer); ‘Rita’ (reflexió sobre la família i el vincle matern, 23 de febrer); ‘Periquillo’ (humor i innocència, per a més grans de 3 anys, 1 de març); ‘Son soneta’(cançons dolces i senzilles per als més petits, 22 de març); ‘El peix irisat’ (espectacle basat en els contes de Marcus Pfister, 5 d’abril); ‘Adéu Peter Pan’ (per tornar al País de Mai Més’, 19 d’abril) i ‘Solitud’ (el clàssic de Caterina Albert, a càrrec del Teatre Nacional de Catalunya, 26 d’abril).