TORNEIG DE FORMACIÓ

Sant Boi acull una nova edició del Torneig Melé de rugbi

El torneig, en categoria sub-18, es desenvoluparà en dues jornades repartides entre el divendres 6 i dissabte 7 de desembre del 2019

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Estadi Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat acollirà el Torneig Melé de rugbi en categoria sub-18. La UE Santboiana és l’encarregada d’organitzar el torneig, en què competiran un total de vuit clubs: Marbella RC, CAU València, CR Sant Cugat, VRAC de Valladolid, El Salvador de Valladolid, CRC de Madrid, Liceu Francès de Madrid i la UE Santboiana, a més de la Selecció Espanyola sub-18.

El torneig es desenvoluparà en dues jornades repartides entre el divendres 6 i dissabte 7 de desembre de 2019, totes dues disputades al municipi del Baix Llobregat.

L’organització de l’esdeveniment

El divendres 6, a la Taula de Control es reuniran els delegats, entrenadors, àrbitres i l’organització, per «consensuar alguns temes i resoldre dubtes». Segons expliquen des de l’organització, en la mateixa reunió es crearà un Comitè de Competició i Disciplina per resoldre possibles incidents esportius que ocorrin durant el desenvolupament del Torneig.

Notícies relacionades

El Comitè estarà format per tres membres elegits, abans d’iniciar-se el torneig, d’entre els diferents representants dels clubs participants.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Rugbi Catalunya