POESIA

L'Smart City Week porta a Sant Boi una competició d''slam poetry'

L'activitat pretén mostrar el paper de la poesia com a eina per transformar les ciutats

ajuntament-sant-boi

ajuntament-sant-boi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cal Ninyo acollirà a Sant Boi aquest 14 de novembre una competició de poesia ràpida amb ‘slammers’ de primer nivell estatal. L’activitat, organitzada pelPla Estratègic Metropolità de Barcelonai per l’entitat Cultura Excèntrica, formarà part de l’Smart City Week.

En l’exhibició poètica ‘Smart City Slam: transformem la ciutat amb poesia’,una selecció de ‘slammers’ que han arribat a una final del Poetry Slam Espanya interpretaran durant tres minuts un text d’autoria pròpia utilitzant només la veu i el cos per parlar sobre la ciutat. El públic votarà per decidir l’actuació guanyadora.

Hi han confirmat la participació Dani Orviz (Barcelona), Marta Dylan (Cadis), Esteve Bosch de Jaureguizar (Barcelona), Olza (Barcelona), Julio León (Ciudad Real), Margalida Followthelide (Mallorca), Marçal Font i Espí (Barcelona) i Ainara García (Saragossa). L’acte començarà a les set de la tarda.

Transformar la ciutat

L’eslògan i el principal repte de l’Smart City Week 2019 és ‘Ciutat en acció, transformar la ciutat d’avui, del demà i del futur’. L’Ajuntament de Barcelona organitza de l’11 al 17 de novembre aquesta programació que portarà algunes activitats en municipis de l’entorn metropolità.

Notícies relacionades

L’Smart City Week és un espai de reflexió i diàleg sobre el model de ciutat i, durant una setmana, pretén acostar a la ciutadania la noció d’una ciutat que utilitza les tecnologies i el coneixement acumulat per «aconseguir un entorn urbà més sostenible, just i inclusiu».

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA