04 jul 2020

Anar al contingut

REFORÇ DE TRENS

FGC ofereix tres nits de servei ininterromput entre Sant Boi i Barcelona durant la Mercè

L'L8, que comunica Sant Boi, Cornellà i l'Hospitalet amb la capital, circularà les nits del 20, 21 i 23 de setembre amb un interval de pas de 20 minuts

L'L6, l'L7 i l'L12 també oferiran servei ininterromput i es reforçarà el servei la nit del Piromusical, dimarts, amb dues circulacions més des de la plaça Espanya

El Periódico

FGC ofereix tres nits de servei ininterromput entre Sant Boi i Barcelona durant la Mercè

Amb motiu de la celebració de les festes de la Mercè de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà tres nits de servei ininterromput els dies 20, 21 i 23 de setembre en les línies L6, L7 i L12 de la línia Barcelona-Vallès i en l’L8 de la línia Llobregat-Anoia, que comunica Sant BoiCornellà i l’Hospitalet amb la plaça Espanya de Barcelona.

Els trens amb destinació i origen Molí Nou Ciutat Cooperativa (L8) circularan, igual que l’L6 (Sarrià), l’L7 (av. Tibidabo) i l’L12 (Reina Elisenda) amb un interval de pas de 20 minuts.

A més, dimarts a la nit 24 de setembre, coincidint amb la celebració del Piromusical, es reforçarà el servei amb dues circulacions més de la línia L8, amb sortides des de l’estació de plaça Espanya cap a Sant Boi a les 22.55 hores i a les 23.07 hores.

Els usuaris disposaran també de servei ininterromput de metro els mateixos dies 20, 21 i 23, i el servei d’autobusos que cobreix el Castell de Montjuïc incrementarà els seus vehicles els dies 21 i 22. També es reforçaran les línies regulars H16, V23, V25 i 59 entre els dies 20 i 21, per als concerts que s’organitzaran a la platja del Bogatell.

Més notícies de Sant BoiCornellà i l’Hospitalet en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA