FESTIVAL SOLIDARI

Sant Boi celebra el seu quart festival de música a favor de les persones refugiades

Mafalda, Suu, Ojo de Buen Cubero i MP Crew protagonitzen aquest any el cartell de Música Sense Fronteres, els beneficis del qual es destinaran a Proactiva Open Arms

foto 3366262

foto 3366262

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 14 de juny l’Ateneu Santboià deSant Boi acull la quarta edició del festival Música Sense Fronteres, un certamen solidari en favor de les persones refugiades el cartell del qual està protagonitzat aquest any per Mafalda, Suu, Ojo de Buen Cubero i el grup local MP Crew.

Aquest esdeveniment, que va néixer el 2016 i s’ha anat consolidant en els últims tres anys, compta amb el recolzament de diversos col·lectius i entitats santboians, així com del consistori del municipi, i destina els beneficis recaptats a ONGs o col·lectius que treballen a favor dels drets de les persones refugiades.

Així, la primera edició va aconseguir recaptar 1.200 euros per a la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum, mentre que els beneficis de la segona i tercera edició es van destinar al Col·lectiu VIO (Voluntaris Independents Organitzats), que l’any passat van arribar als 1.570 euros.

Aquest any, la recaptació de la venda d’entrades anirà destinada a Proactiva Open Arms reconeguda organització sense ànim de lucre que es dedica a rescatar del Mediterrani persones que fugen dels seus països d’origen i intenten arribar a sòl europeu.

Música i solidaritat

El cartell d’aquesta IV edició, presentat dissabte passat, tindrà com a protagonistes quatre grups. Un és la banda valenciana Mafalda, que traslladarà al públic la seva peculiar barreja d’estils, que van des de l’ska fins al reggae o al punk, recollits en el seu últim treball, ‘Palabras forman caos’,

Se suma al cartell la cantant Suu, que es va popularitzar a través de les xarxes socials i que ha acabat convertint-se en una jove promesa de la música catalana amb el seu primer disc, ‘Natural’, que l’ha portat a recórrer ja escenaris de tot el territori i a rubricar el cartell de grans esdeveniments musicals de la talla del Viñarock.

Notícies relacionades

El completen la banda Ojo de Buen Cubero, que, immersa en la seva gira de comiat, oferirà un dels seus últims concerts a Sant Boi, a més del grup local de rap MP Crew, format per DJ Rager, Nanu i Koneh, que presentaran al Música Sense Fronteres el seu primer disc, ‘INDOMABLE’.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA