FUTBOL

El FC Santboià comença la temporada amb un empat a zero contra el FC Vilafranca

L'equip local va debutar a la lliga amb un partit molt igualat i es prepara ara per al pròxim enfrontament contra el Cerdanyola

santboi

santboi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Futbol Club Santboià ha estrenat la nova temporada amb un empat a zero contra elFC Vilafranca, en un partit molt igualat que es va disputardissabte passat a l’estadi ZEM de Vilafranca del Penedès.

Els de Juan Camilo Vázquez van començar la primera jornada del Grup 5 de Tercera Divisió amb un petit ensurt del contrari, que va estar a punt d’avançar-se al marcador. Les ocasions es van suscitar pels dos equips, però cap va aconseguir que la pilota arribés al fons de la porteria.

Així, els punts van quedar repartits entre els dos equips i el conjunt santboià va tornar a casa amb un inici de temporada suau, que pretendrà remuntar aquesta setmana contra el Cerdanyola, en un partit que en disputarà diumenge 26 d’agost al Joan Baptista Milà.

En aquesta ocasió, el preu no serà reduït, com sí que ho va ser en el partit del cap de setmana passat. I és que el club s’afegeix a una iniciativa que neix fruit de l’acord entre certs clubs de municipis veïns, pel qual ofereix alguns partits a un preu reduït de 5 euros per als socis del club. Els partits en què els socis poden disfrutar d’aquest preu especial estan marcats al calendari de la temporada.

Més de 100 anys d’història

El FC Santboià celebra aquest any el 110 aniversari d’història del club, fundat el 1908 per un grup d’amics, entre qui es trobava Joan Baptista Milà i Rebull, que seria el primer president i la persona que dona nom a l’estadi.

Notícies relacionades

Precisament per aquesta raó, el club local va acordar el passat 5 de juliol en Assemblea de Socis la modificació de l’escut, al qual va afegir a la zona inferior l’any de fundació, per recordar la trajectòria centenària del club.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA