ESPORT

Franco Sánchez, gimnasta del CG Sant Boi, convocat amb Espanya per disputar l'Europeu de Gimnàstica Artística

Sánchez viatjarà amb la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica fins a Glasgow, on se celebrarà la competició del 6 al 13 d'agost

franco-snche

franco-snche

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Franco Sánchez, gimnasta del Club Gimnàstic Sant Boi, ha sigut convocat per la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica per participar en el Campionat Europeu de Gimnàstica Artística, que se celebrarà a la ciutat escocesa de Glasgow del 6 al 13 d’agost.

El seleccionador nacional de gimnàstica artística masculina (GAM), Fernando Siscar, va anunciar fa uns dies la convocatòria de Sánchez quan va fer pública la llista de convocats de les delegacions júnior i sènior que participaran en el campionat europeu.

Tots ells han viatjat els dies previs fins a la capital espanyola, on s’està duent a terme una concentració de preparació al CAR de Madrid.

El gimnasta santboià ha sigut convocat ja en diverses ocasions per la RFEG per participar en altres competicions d’alt nivell, com la Gimnasiada 2018 celebrada al maig a Marràqueix o el Festival Olímpic de la Joventut Europea (FOJE) que es va disputar l’any passat a Hongria.

Notícies relacionades

Sánchez va participar recentment en el Torneig Internacional Júnior de GAM, que va tenir lloc al juliol a França i on va obtenir un segon lloc junt amb el seu company d’equip Rubén Galán.

Més notícies de Sant Boi en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA