PROJECTE DE COL·LABORACIÓ INTERNACIONAL

Sant Boi participa en un projecte pilot de cooperació entre Barcelona i el Marroc

La ciutat servirà com a model de bones pràctiques en els àmbits de participació ciutadana i igualtat de gènere

sant-boi-0907

sant-boi-0907

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una delegació d’alcaldes i regidors de diversos municipis marroquins van visitar dijous passatSant Boi en el marc del projecte pilot de cooperació directa ‘Reforç de la democràcia participativa al Marroc’,liderat per la Diputació de Barcelona il’Institut Marroquí pel Desenvolupament Local (Imadel).

L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear una plataforma d’intercanvi d’experiències i bones pràctiques innovadores en matèria de participació ciutadana, igualtat d’oportunitats i equitat de gènere entre les ciutats participants i la regió marroquina de Marràqueix-Safi.

Està previst que, des d’ara i fins a l’any que ve, Sant Boi treballi conjuntament amb algunes d’aquestes ciutats en projectes pilot que miren d’aprofitar l’experiència de la ciutat en aquests temes per aplicar-la en els seus ajuntaments.

Els representants dels municipis de Ben Guerir, Sidi Raghal, Attaouya, Rass Alain i els districtes de Menara i Gueliz de Marràqueix van ser rebuts per l’alcaldessa, Lluïsa Moret, que va guiar la visita a diversos serveis i dependències municipals.

Notícies relacionades

Així, els representants van visitar amb l’alcaldessa espais com el servei T’escoltem, l’Oficina Municipal d’Atenció a les Persones i el Centre de Recursos i Documentació de les Dones.

Més notícies de Sant Boi a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA