Causa solidària

Entrecultures organitza una cursa solidària pel Parc Agrari del Baix Llobregat

El 15 d'abril la cursa passarà per Cornellà, Sant Boi i el Prat

Cartell de la cursa solidària d’Entrecultures. 

Cartell de la cursa solidària d’Entrecultures.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'organització ‘Entrecultures’ de Barcelona, sota el lema ‘Corre per una causa, corre per l'educació’, ha organitzat una cursa solidària el dia 15 d'abril pel Parc Agrari del Baix Llobregat. Els fons obtinguts aniran destinats a l'educació a Sudan del SudCornellà, Sant Boi i el Prat han sigut els municipis escollits per realitzar les quatre modalitats de cursa, al cor agrícola del Baix Llobregat, segons les capacitats de cada atleta.

El primer circuit, de 400 metres i per a persones de qualsevol edat, serà envoltar l'Estadi de Cornellà-El Prat de l'RCD Espanyol. Si es vol fer un circuit més complicat i amb més quilòmetres, s'organitzen tres rutes més que entren directament al Parc Agrari: una de 1.400 metres per a persones amb edat igual o superior a 7 anys; i de 5 quilòmetres i 10 quilòmetres, per a persones amb edat igual o superior a 12 anys, respectivament.

Notícies relacionades

Les inscripcions es poden fer en línia a través de la web www.correporunacausa.org. El termini per fer les inscripcions finalitzarà el 12 d'abril. Tots els fons recaptats a la cursa es destinaran a finançar el projecte d'educació “Accés a l'Educació de Nens i Joves a Maban, Sudan del Sud”, gestionat per la Fundació Entrecultures i el Servei Jesuïta a Refugiats.

Més notícies de Sant Boi 

Temes:

Solidaritat