Futur municipal

L'alcaldessa de Sant Boi demana la col·laboració de l'empresariat per reinventar la ciutat

El pla estratègic proposa la creació d'un espai únic que concentri tota l'oferta formativa i una aposta clara per la digitalització

Lluïsa Moret davant dels empresaris de Sant Boi. 

Lluïsa Moret davant dels empresaris de Sant Boi.  / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, en la sessió del 16è Fòrum Empresarial celebrat aquest dimarts, ha emplaçat l'empresariat local a sumar-se a la seva estratègia per crear el futur de la ciutat. “Us necessitem per construir la nostra estratègia de ciutat i posicionar Sant Boi com una ciutat metropolitana saludable i sostenible”, ha assegurat.

Moret, davant d'un centenar de representants de l'empresariat local, ha presentat el seu Pla estratègic, elaborat per l'Ajuntament amb l'assessorament de IESE Business School, de millora de la ciutat de cara els pròxims quinze anys; un projecte de futur "que ni podem ni volem construir sols", ha insistit.

En la mateixa línia, Miquel Rodríguez, gerent del PPP for Cities de IESE Business School, ha recomanat que la política econòmica de Sant Boi es porti a terme en col·laboració amb el conjunt de la ciutat, amb una mentalitat oberta als canvis i tenint en compte les necessitats de la ciutadania. "El creixement", va dir, "ha de ser sostenible i socialment equilibrat".

Notícies relacionades

El pla estratègic de la política econòmica elaborat per IESE proposa actuacions com la creació d'un espai únic que concentri tota l'oferta formativa de la ciutat, una aposta clara per la digitalització, la constitució d'una taula empresarial publicoprivada per al seguiment dels compromisos de l'estratègia econòmica o la recerca conjunta d'aliances externes per trobar noves oportunitats de negoci.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Empreses