Sant Boi obre un Punt d'Informació i Assessorament LGTBI

Es troba a les dependències municipals de Can Jordana i Can Massallera

Cartell del punt d’informació LGTBI+ de Sant Boi. 

Cartell del punt d’informació LGTBI+ de Sant Boi.  / AJUNTAMENT DE SANT BOI

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L'Ajuntament de Sant Boi ha decidit obrir un Punt d'Informació i Assessorament LGTBI, el qual té com a objectiu oferir atenció a les persones LGTBI  i totes aquelles que tinguin dubtes o preguntes sobre qüestions de diversitat sexual, orientació sexual i identitat o expressió de gènere.

El servei es posa en funcionament aquest dimarts, dia 30 de gener, i també facilitarà la realització de tràmits o la denúncia de casos de discriminació, donant suport específic i si és necessari, dirigint-se a les persones d'altres serveis del territori.

El Punt d'Informació i Assessorament LGTBI  es troba a les dependències municipals de Can Jordana (Centre de Recursos i Documentació de les Dones) i Can Massallera (Servei d'Informació Juvenil El Punt). L'atenció s'ofereix en horaris de matí o tarda.

Aquest servei, que s'ofereix des de l'Ajuntament, és possible gràcies a l'acord entre la Direcció General d'Igualtat del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat. I té com a voluntat el compliment de la Llei 11/2014 que garanteix i vetllar per la protecció dels drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals de Catalunya.

Diagnòstic de les realitats LGTBI

El compromís de l'Ajuntament de Sant Boi amb el desenvolupament de polítiques LGTBI no és nou. Una de les accions més destacades ha sigut la realització d'un diagnòstic sobre les realitats LGTBI a Sant Boi, que va presentar els resultats inicials el mes de juny passat.

Notícies relacionades

Aquest diagnòstic es va fer en el marc de la campanya Sant Boi és diversa, una iniciativa pionera presentada el març de l'any passat amb un autobús contra l'homofòbia com a reclam i una interpel·lació a la ciutadania amb missatges com 'Carn o peix?', 'Blau o rosa?' i 'Dolç o salat?'.

Més notícies de Sant Boi 

Temes:

LGTBI