DURANT LA MATINADA DE DILLUNS

Cremen vehicles i contenidors a Sant Boi i Santa Coloma

A la ciutat del Baix Llobregat els fets es van produir al carrer Josep Torres i Bages, a la qual es va desplaçar una dotació de bombers

Al municipi del Barcelonès Nord, un incendi va obligar una dotació a acostar-se al carrer Roselles i després al carrer Camprodón

Exterior del parc de bombers del Pont de Suert.

Exterior del parc de bombers del Pont de Suert. / ACN / MARTA LLUVICH

1
Es llegeix en minuts
ACN

Dos vehicles van quedar calcinats i dos més van ser afectats aquest dilluns a la matinada a Sant Boi de Llobregat sense causar ferits, segons informen Bombers de la Generalitat. 

Els fets es van produir al voltant de les quatre i mitja de la matinada al carrer Josep Torres i Bages, en una parada de taxis. Fins al lloc es va desplaçar una dotació de bombers.

Contenidors cremats a Santa Coloma

D'altra banda, a Santa Coloma de Gramenet un incendi va cremar, poc abans de les tres de la matinada, cinc contenidors d'escombraries i les flames també van afectar un cotxe estacionat i unes persianes del carrer Roselles número 41 i del primer pis del número 32. Fins al lloc es va traslladar una dotació.

També a Santa Coloma de Gramenet es va cremar un contenidor d'envasos al voltant de les tres i mitja al carrer Camprodon, número 1, on va treballar una dotació de bombers.

Notícies relacionades

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Més notícies de Santa Coloma de Gramenet a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Incendis