Anar al contingut

RESULTATS DEL 21-D

Ciutadans incrementa la seva distància amb el PSC a Sant Boi

En les autonòmiques de 2015 ja va ser el partit més votat, i aquest 2017 ho torna fer amb 6.000 vots de diferència amb el PSC

L'independentisme millora els resultats dels passats comicis i acapara fins al 28% de la participació, que puja 5 punts

El Periódico

Ciutadans incrementa la seva distància amb el PSC a Sant Boi

periodico

Ciutadans (C's) ha tornat a guanyar la partida a Sant Boi de Llobregat al PSC -partit que governa al municipi- en unes autonòmiques. Si en els comicis de 2015 ja ho feia per la mínima, poc més d'un miler de vots, en aquesta ocasió ho fa amb una distància molt més àmplia, gairebé 6.000 paperetes.

En la convocatòria electoral d'aquest 2017 ha sigut una constant que l'alta participació -a Sant Boi ha pujat gairebé 6 punts respecte a 2015- hagi beneficiat la llista d'Inés Arrimadas, sobretot en ciutats on el PSC té presència, com ha passat en altres municipis del Baix Llobregat com Gavà o Viladecans.

L'independentisme, millor que el 2015

Per la seva banda, a Sant Boi a l'independentisme li ha sortit bé la jugada d'anar sense conformar una llista unitària: si el 2015 representava el 26,72% dels votants, aquest 2017 representa al 28,49%.

Destaca la superioritat d'ERC enfront de Junts per Catalunya dins del propi bloc, i la desfeta de la CUP, per darrere fins i tot d'un PP enfonsat a tot Catalunya.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

0 Comentaris
cargando