Anar al contingut

REFORMA URBANA

Sant Boi inverteix 400.000 euros en obres de centres educatius durant l'estiu

El carrer de Lluís Pascual Roca i la reurbanització de les voreres de la plaça de la Generalitat, llestes a finals d'any

El Periódico

Pas elevat a Sant Boi.

Pas elevat a Sant Boi.

L'Ajuntament de Sant Boi ha aprofitat l'estiu per posar al dia els carrers, equipaments públics i escoles de la ciutat. 

La remodelació del carrer de Lluís Pascual Roca i la reurbanització de les voreres perimetrals de la plaça de la Generalitat, dues obres clau per configurar l'eix cívic i comercial de Sant Boi, han avançat per poder finalitzar durant l'últim trimestre de l'any. Durant el període de vacances s'han invertit 400.000 euros en millores en els centres educatius, com la climatització de l'Escola Bressol La Mercè.

Les obres a Lluís Pascual Roca i plaça de la Generalitat han avançat segons els ritmes previstos, com també ho ha fet la millora de l'espai públic als voltants dels equipaments de la Parellada, que té com a objectiu facilitar el pas de vianants.

Nova plataforma elevada

Durant l'estiu també s'ha creat una plataforma elevada al carrer de Lluís Companys per millorar la seguretat i l'accessibilitat al voltant de l'escola Llor i s'han executat altres petites actuacions en deu carrers de la ciutat.

Durant l'estiu s'han invertit 400.000 euros en actuacions de millora en els centres educatius, entre les quals la instal·lació de l'aire condicionat a l'Escola Bressol La Mercè. A l'escola Amat Verdú s'han pintat i rehabilitat amb càrrec al Pressupost Municipal de l'edifici de preescolar i un altre edifici annex. També s'han fet treballs diversos a les escoles Josep Maria Ciurana, Casablanca, Marianao, Rafael Casanova i Parellada.

100.000 euros més

L'Ajuntament ha destinat 100.000 euros més a canviar la caldera del poliesportiu La Parellada i adequar els accessos a la graderia del camp de futbol de Marianao.

Aprofitant les vacances, s'ha col·locat una barana de seguretat al mirador de l'ermita, s'ha construït un cobert per a biomassa a l'aparcament provisional situat davant de l'escola Llor i s'han fet obres als locals municipals del carrer de Bonaventura Aribau i a la planta baixa de l'Olivera.

Més notícies de Sant Boi a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA