Etiquetatge incorrecte

Alerta sanitària per cacauets i anacards en una barreja de fruita seca

  • Es tracta d’un producte de la marca Jumbo i es recomana que tots aquells al·lèrgics a aquesta fruita seca s’abstinguin de consumir-lo

zentauroepp28249034 frutos secos190722111045

zentauroepp28249034 frutos secos190722111045

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha advertit les persones amb al·lèrgia als cacauets i els anacards de la presència d’aquesta fruita seca en una barreja sense sal de la marca Jumbo, que no informava sobre això en l’etiquetatge.

Aquest producte s’ha venut a diversos països, Espanya n’és un, i s’ha distribuït sobretot al País Valencià. La notificació va arribar des dels Països Baixos, que durant un control intern de l’empresa es va detectar la presència d’aquesta fruita seca que no estava inclosa en l’etiquetatge i per això van decidir avisar les autoritats.

Notícies relacionades

L’alerta sanitària ha sigut enviada a través del canal ràpid del Sistema Coordinat d’Intercanvi Ràpid d’Informació (SCIRI) per retirar del mercat aquests productes. AESAN, mitjançant Twitter, ha donat totes les dades sobre el producte.

 Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques als cacauets i/o els anacards que no consumeixin aquest producte, per a la gent que no sigui al·lèrgica no els suposa cap tipus de risc.

Temes:

Al·lèrgia