Nova mesura de l’hospital

Bellvitge tornarà a permetre l’entrada d’un acompanyant en àrees lliures de Covid

  • Els familiars podran accedir a les àrees d’hospitalització, unitats de crítics i semicrítics no Covid i a l’àrea ambulatòria a partir de dilluns que ve

fotonoticia 20151214175553 1280

fotonoticia 20151214175553 1280

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Hospital Universitari de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelona) tornarà a permetre l’entrada d’acompanyants de pacients en àrees lliures de Covid a partir de dilluns que ve. Els visitants podran accedir al centre tots els dies entre les 13.00 i les 15.00 hores.

La restricció d’accés als centres, que ara es relaxa per la progressiva millora de la situació epidemiològica, estava vigent des del 8 de juliol passat.

Durant la franja horària permesa podrà entrar un acompanyant, que es recomana que sigui sempre la mateixa persona, a les àrees d’hospitalització, unitats de crítics i semicrítics no covid i a l’àrea ambulatòria. No obstant, a l’àrea de reanimació postquirúrgica, l’horari d’accés serà de 19.00 a 20.00 hores.

Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta Cuida’m i dels menors d’edat.

Notícies relacionades

A l’àrea Covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés de familiars, tot i que excepcionalment, a petició de la família i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques, ha assenyalat l’hospital.

«Agraïm la comprensió mostrada per la ciutadania i la col·laboració dels professionals davant la restricció d’accés que ens vam veure obligats a adoptar el 8 de juliol passat davant l’estat de la pandèmia per garantir al màxim possible la seguretat de pacients i professionals», ha conclòs el centre.