Tercera vacuna

Espanya només posarà la vacuna d’AstraZeneca als menors de 55 anys

Els sanitaris que no atenen pacients Covid seran els primers a rebre el fàrmac

Espanya només posarà la vacuna d’AstraZeneca als menors de 55 anys
1
Es llegeix en minuts
Manuel Vilaseró
Manuel Vilaseró

Periodista

ver +

La Comissió de Salut Pública del Ministeri de Sanitat ha aprovat fixar en els 55 anys a Espanya l’edat màxima de les persones que rebran les dosis de la vacuna contra la Covid-19 d’AstraZeneca i la Universitat d’Oxford. Aquest antigen no havia sigut prou provat en persones més grans de 65 anys.

Les primeres dosis de la vacuna arribaran aquest cap de setmana i es procedirà al repartiment establert al plenari del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

L’Agència Europea del Medicament (EMA) va aprovar la vacuna per als més grans de 18 anys. Amb la vacuna d’AstraZeneca es començarà a vacunar els professionals i treballadors

Notícies relacionades

sanitaris i sociosanitaris en actiu no inclosos prèviament als grups 2 i 3, és a dir, els que no estan a la primera línia atenent malalts Covid.

De la mateixa manera, s’ha aprovat que l’interval recomanat en l’administració de la vacuna d’AstraZeneca sigui de 10 a 12 setmanes, entre la primera i la segona dosi, tal com va avançar la ministra de Sanitat, Carolina Darias,