CORONAVIRUS

Josep Maria Argimon, ovacionat al tornar a la feina després de superar la Covid-19

El personal de l'ICS aplaudeix la tornada del secretari de Salut Pública de la Generalitat a la feina un cop recuperat després d'haver sigut hospitalitzat

ldso8k0uzaqyx ni / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El secretari de Salut Pública de la Generalitat i director de l’Institut Català de la Salut (ICS), Josep Maria Argimon, s’ha reincorporat aquest dilluns a la feina després de superar la Covid-19, que l’ha deixat apartat de les seves tasques des de mitjans d’octubre.

L’ICS ha compartit un tuit en el qual es veu com el personal de l’ICS aplaudeix el retorn del secretari de Salut Pública.

Positiu en coronavirus

Argimon, de 62 anys, va donar positiu en coronavirus després d’una prova PCR «per contacte estret amb un convivent» el 19 d’octubre passat, després que una primera donés negativa.

Notícies relacionades

Posteriorment, el seu estat es va agreujar i va haver d’ingressar en un centre hospitalari, del qual va sortir el dia 30 d’octubre per continuar la seva recuperació, amb oxigen i medicació, a casa seva.

Metge i epidemiòleg i responsable de l’operatiu per lluitar contra la Covid-19 a Catalunya, Argimon és també gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS), entitat pública que gestiona els grans hospitals catalans i el 80% de l’atenció primària.