NOMENAMENT

Gemma Craywinckel, nova gerent de l'Hospital de Sant Pau de Barcelona

L'especialista en Cirurgia General passa a ocupar el lloc d'Albert Salazar, actualment a la Vall d'Hebron

zentauroepp4721679 gemma craywinckel190723183702

zentauroepp4721679 gemma craywinckel190723183702 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Beatriz Pérez

Gemma Craywinckel i Martí ha sigut nomenada, aquest dimarts, nova directora gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona pel patronat del centre, segons han confirmat fonts a EL PERIÓDICO. Craywinckel passa a ocupar el lloc d’Albert Salazar, que, des del juny, és el gerent de l’Hospital de la Vall d’Hebron (en substitució de Vicenç Martínez Ibáñez, cessat per la Conselleria de Salut).

Notícies relacionades

Craywinckel era fins ara la directora assistencial de l’Hospital de Sant Pau. Doctorada per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és especialista en Cirurgia General i Digestiva. A més, està diplomada en Gestió Hospitalària per ESADE i té el màster de Direcció d’Institucions Sanitàries (que actualment dirigeix) de la UAB, on també és professora associada.

La nova gerent ha desenvolupat gran part de la seva carrera professional a l’Hospital de Sant Pau com a metge assistencial i posteriorment en diferents posicions directives. També va ser directora de l’àrea maternoinfantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron.