Tragèdia a Mijas

Mor una nena de 9 anys per una reacció al·lèrgica en un hotel de Màlaga

La menor, britànica, va morir després de menjar un gelat quan es trobava de vacances amb els seus pares

fotonoticia 20131226172813 640

fotonoticia 20131226172813 640

1
Es llegeix en minuts
Efe

Una nena britànica de 9 anys ha mort al’Hospital Maternoinfantil de Màlaga com a conseqüència possiblement d’una greu reacció al·lèrgica, després de menjar un gelat, quan es trobava de vacances en un hotel de la localitat de Mijas, segons han informat a Efe fonts sanitàries.

El servei d’emergències sanitàries 061 va rebre a les 21.10 hores de dissabte passat, dia 16, l’avís del personal d’un hotel de Mijas que una nena requeria assistència urgent, per la qual cosa una UVI es va desplaçar fins a l’establiment.

Els efectius sanitaris van atendre la nena, que havia patit una parada cardiorespiratòria, i després de practicar-li les maniobres de reanimació van aconseguir que recuperés el pols i la van traslladar a l’hospital comarcal Costa del Sol, segons han dit a Efe fonts del 061.

Va ingressar diumenge

La menor va ingressar a l’hospital Costa del Sol per un possible xoc anafilàctic per una al·lèrgia, i va ser derivada poc després a l’Hospital Maternonfantil, on va ingressar a primeres hores de diumenge i va morir dilluns passat, segons han explicat fonts dels dos centres sanitaris.

Notícies relacionades

La notícia l’explica avui el 'Diario Sur’,que assenyala que tot apunta que la menor, una nena britànica de 9 anys que era al·lèrgica a la llet i la fruita seca, va poder patir un xoc anafilàctic després d’ingerir un gelat a l’hotel de Mijas on passava uns dies de vacances amb la família.

El cos de la nena va ser traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Màlaga, per practicar-lil’autòpsia, a la qual s’afegiran estudis complementaris que es faran a l’Institut de Toxicologia de Sevilla, indica el diari.