Al Bages

Mor un noi de 20 anys de peritonitis després d'anar quatre vegades al metge

Va ingressar fa una setmana a l'Hospital de Manresa en estat crític

hospital-sant-joan-de-deu

hospital-sant-joan-de-deu

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Barcelona

Un noi de 20 anys de Sant Salvador de Guardiola (Bages) ha mort a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa després d'haver ingressat fa una setmana en estat crític per una peritonitis. Segons ha avançat el diari 'Regió 7' i han confirmat a l'ACN fonts del centre hospitalari, el jove havia anat fins a quatre vegades al metge, dues al CAP de Sant Salvador i dues més a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Notícies relacionades

La direcció del centre ha enviat un comunicat en què lamenta profundament la mort del jove i expressa el seu condol a la família. Segons asseguren, la direcció s'ha posat a disposició de la família i els ha proporcionat tota la informació de què es disposa sobre el procés assistencial. En aquests moments, el centre està recopilant dades sobre les visites, les proves diagnòstiques i l'evolució que ha fet la malaltia.

El cas recorda el del jove d'Igualada Gabriel Pérez, de 24 anys, que va morir l'estiu de l'any passat per peritonitis -derivat d'una apendicitis- després d'haver anat fins a tres vegades a urgències de l'Hospital d'Igualada amb forts dolors abdominals. Llavors, el Departament de Salut va obrir un expedient al centre que va acabar amb una multa. La família del noi va posar una denúncia penal contra l'hospital i està previst que els metges implicats vagin a declarar als jutjats la setmana que ve.