Sant Joan de Déu comptarà amb una àrea infantil inspirada en Port Aventura

Els nens rebran visites dels personatges del parc i un paquet amb dues entrades amb l'alta mèdica

joan-de-deu-2 / FUNDACIÓ PORT AVENTURA

joan-de-deu-2
sant-joan-de-deu-3

/

1
Es llegeix en minuts

L'Hospital Sant Joan de Déu començarà a construir l'any que ve un parc infantil inspirat en Port Aventura per millorar l'estada dels més petits, que també rebran visites dels personatges del parc i un paquet amb dues entrades amb l'alta mèdica.

Aquestes novetats s'emmarquen en la col·laboració que van subscriure fa uns mesos el centre hospitalari i la Fundació Port Aventura, que ha donat tres milions d'euros per finançar la construcció de la nova UCI pediàtrica del centre hospitalari, que estarà a punt el 2016.

Fora del pla econòmic, les dues institucions han presentat avui en roda de premsa altres iniciatives que desenvoluparan per millorar l'estada dels petits a l'hospital.

Una d'elles consisteix en la creació d'un parc infantil que circumdarà dos dels edificis de l'hospital per crear una àrea de jocs dividida en 5 àmbits: Mediterrani, Polinèsia, Xina, Mèxic i Far West, les àrees temàtiques de PortAventura.

Les obres començaran en el primer trimestre del 2016 i actualment ja s'han disposat figures dels protagonistes Barri Sèsam, com el Monstre de les Galetes, a l'interior del centre perquè els nens puguin fer-se fotos amb elles.

A les noves zones lúdiques i als 'photocalls' s'hi sumarà la visita periòdica dels personatges més famosos del parc, i l'entrega del "Pack d'Alta" amb polseres, un joc i un parell d'entrades per al parc.

"Aquests projectes poden ajudar a estimular el nen perquè mantingui l'esforç necessari en la curació", ha sostingut el gerent de l'Hospital Sant Joan de Déu, Manel del Castillo.

En aquest sentit, ha subratllat que més enllà de les innovacions tècniques que comportarà la nova UCI, que multiplica per quatre la mida de l'actual, les iniciatives conjuntes amb el parc milloraran l'experiència i l'atenció al malalt.

Notícies relacionades

"Hem trobat un projecte que encaixa a la perfecció amb els nostres visitants, que són els nens, joves i famílies, i que ens permet tornar a la societat part del que ella ens dóna", ha assegurat el director de PortAventura, Arturo Mas-Sardà.

L'actual acord de col·laboració contempla que l'aliança entre el parc i l'hospital duri, almenys, deu anys, encara que les dues parts confien a prolongar-la durant "molts més".