Talls de trànsit

Una avaria en una canonada de grans dimensions afecta el subministrament d’aigua a diverses zones de Sabadell

L’ajuntament afirma que s’està treballant per restablir la normalitat del servei

La depuradora d’aigües de Sabadell bat el rècord històric amb 1.430 metres cúbics d’aigua regenerada

Una avaria en una canonada de grans dimensions afecta el subministrament d’aigua a diverses zones de Sabadell

AIGÜES DE SABADELL

1
Es llegeix en minuts
ACN

Una avaria en una canonada d’aigua de grans dimensions ha afectat el subministrament d’aigua a diverses zones de Sabadell. Segons l’ajuntament, es tracta d’una avaria «important» amb afectacions en el subministrament i en la pressió de l’aigua a les zones del Centre, Torre-romeu, el Poblenou, Can Roqueta i la Creu Alta.

Aigües de Sabadell apunta que l’avaria s’ha produït en una canonada del tipus ‘feeder’ a Can Llong. Segons el servei d’aigües, les zones del Centre i la Creu Alta estan recuperant el subministrament, i s’està treballant en la reparació per restablir la pressió adequada a Torre-romeu i Can Roqueta.

Notícies relacionades

A més, l’avaria també causa afectacions al trànsit a la via pública. El carrer d’Adriana està tallat entre Budapest i Lusitània; l’accés al carrer de Budapest des d’Estrasburg està tallat per tasques de neteja i l’accés al carrer de Font i Sagué està tallat des del carrer de Berenguer el Gran. Quant al transport públic, la línia 4 de Transports Urbans de Sabadell (TUS) es desvia pel carrer de Lusitània i la ronda d’Europa.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell Aigua