Dos conductors quadrupliquen la taxa d’alcoholèmia la mateixa nit a Sabadell
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat dos conductors per quadruplicar la taxa d’alcoholèmia durant la mateixa nit, la del dissabte 12 d’agost, per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

La primera situació es va produir aquest dissabte, 12 d’agost, cap a les 20 h, quan es va identificar el conductor d’un camió, de 33 anys, que estava enmig de la via –concretament al carrer Manuel de Falla– aturat i amb símptomes d’embriaguesa, segons expliquen fonts policials. Així, se li va realitzar la prova d’alcoholèmia i va donar positiu amb una taxa d’1,04 mg/l, el que significa que quadruplica la taxa màxima genèrica permesa que és de 0,25 mg/l. En efecte, es van fer les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. 

La segona situació es va produir ja passades les dotze, hores més tard. Cap a la una de la matinada, al carrer Francesc Layret 2, agents policials van identificar un conductor d’un vehicle que circulava per la via. Se li va fer la prova de l’alcoholèmia al conductor de 35 anys, el qual també va donar positiu gairebé quadruplicant la taxa permesa, assolint els 0,98 mg/l. A més, el conductor conduïa amb pèrdua de vigència de permís per la pèrdua total de punts.

Notícies relacionades

Així, se li van fer les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i per conduir sense permís vigent. Posteriorment, es va traslladar el vehicle a dependències municipals.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell Policia