Detinguda una segona persona per l’agressió a un escombriaire de Sabadell

Albert Segura / ACN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d’Esquadra van detenir, divendres passat, 28 de juliol, una segona persona com a sospitosa per l’agressió a un treballador de la neteja viària a la zona sud de la ciutat.

Arran de l’agressió, i una vegada detingut un primer presumpte agressor, segons ha manifestat el consistori, «es van intensificar la vigilància coordinada i el patrullatge per la zona sud amb l’objectiu d’afavorir i vetllar per la seguretat així com localitzar una segona persona que presumptament també estaria relacionada amb els fets».

En el moment dels fets, l’ajuntament va expressar «tota la solidaritat» amb el treballador, que va haver de ser traslladat a l’hospital Parc Taulí, i va manifestar que «aquests comportaments incívics no es poden permetre en cap cas».

El consistori va anunciar que es personaria com a acusació en aquest cas i ha portat a la fiscalia l’expedient per «desallotjar la família implicada de la vivenda que ocupen de manera il·legal».

L’agressió

Un grup de persones va agredir brutalment aquest dimecres passat, 19 de juliol, un treballador del servei de neteja viària de Sabadell. Segons va avançar el digital ‘iSabadell’ i va confirmar l’ACN, els fets van passar al final del passeig Espronceda, al barri de Campoamor.

Notícies relacionades

L’escombriaire relata que va cridar l’atenció a un grup de nens que estaven abocant el rebuig d’una paperera. Poc després, un grup de persones va sortir d’una vivenda pròxima i el va agredir amb cops a tot el cos. Testimonis recollits per ‘iSabadell’ apunten que una dona el va amenaçar des d’un balcó amb una arma de foc. Fonts municipals han avançat a l’ACN que l’ajuntament es personarà com a acusació en el cas i està estudiant mesures legals per fer fora els agressors del pis ocupat on viuen.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell