De l’empresa SMATSA

Els veïns de Sabadell demanen una solució després de l’agressió d’una família a un escombriaire

icoy36923393 sabadell basura170118183047

icoy36923393 sabadell basura170118183047

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell (FAVS) ha emès aquest divendres un comunicat en què demana a les administracions, els Mossos d’Esquadra i la Justícia que aturin el comportament de la família del barri d’Espronceda que dimecres va agredir un escombriaire del municipi.

L’escombriaire va haver de ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell després dels cops soferts i va rebre hores després l’alta mèdica però continua de baixa laboral.

L’Ajuntament de Sabadell ja ha anunciat que es presentarà com a acusació davant l’agressió patida pel treballador de l’empresa SMATSA.

La FAVS assegura que l’esmentada família causa un greu problema de convivència a la zona, a la plaça Tres Torres, amb comportaments provocadors, racistes i homòfobs.

En el comunicat defensen el «dret a les famílies a una vivenda digna, però alerten que en el cas concret que preocupa actualment, la família en qüestió ja ha sigut denunciada en diverses ocasions».

Notícies relacionades

Per això demana a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya que «en desallotgi els membres i no els renovi el contracte, una cosa que ja hauria d’haver passat el mes de novembre» del 2022.

Més notícies de Sabadell en l'edició local d’EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell