Vol ser referent

El Parc Taulí estrena consultes externes i l’hospital de dia de pediatria

L’Hospital Taulí de Sabadell aconsegueix una intervenció quirúrgica pionera a nivell català

El Parc Taulí aposta per la Intel·ligència Artificial per gestionar les Urgències

El Parc Taulí estrena consultes externes i l’hospital de dia de pediatria
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Parc Taulí ha estrenat aquest dilluns, 3 de juliol, el nou espai de consultes externes i l’hospital de dia de pediatria, ubicat al costat del Centre Quirúrgic Ambulatori (CQA) i del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç (CDIAP).

El nou espai, dedicat a l’atenció ambulatòria pediàtrica, tindrà 35 consultoris, durant els primers dies estaran en funcionament 27 i l’hospital de dia tindrà 5 habitacions i una sala compartida amb 6 zones individuals on es faran diferents proves diagnòstiques i terapèutiques.

Aquest canvi d’ubicació forma part del pla estratègic del Parc Taulí amb l’objectiu de millorar l’assistència dels pacients i posicionar l’hospital com un centre especialitzat de referència en pediatria a nivell de Catalunya.

El director del servei de medicina pediàtrica, Lluís Renter, ha destacat l’«ús exclusiu per a l’atenció pediàtrica» de les noves instal·lacions. «Fem un pas endavant per a diferències els espais pediàtrics i d’adults, per millorar l’assistència i l’entorn, tant pels nens i nenes i els seus familiars, com per als professionals», ha remarcat.

Notícies relacionades

Actualment l’hospital atén diverses especialitats pediàtriques, com ara cirurgia, genètica, al·lergologia, neurologia, gastroenterologia, cardiologia, reumatologia i nefrologia.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell