Educació preescolar i infantil

Nou contracte de gestió de les escoles bressol municipals focalitzat en la qualitat del servei

El ple municipal aprova l’adjudicació del servei de gestió d’aquests centres educatius després de la finalització de l’anterior contracte

Nou contracte de gestió de les escoles bressol municipals focalitzat en la qualitat del servei

Archivo

1
Es llegeix en minuts

En el ple municipal de dilluns es va donar el vistiplau a l’adjudicació del contracte de serveis per a la gestió d’escoles bressol i centres d’educació infantil i familiar del municipi. Aquest tràmit introdueix diferents millores respecte al contracte anterior, finalitzat després de ser adjudicat fa quatre anys.

Dins dels avanços destacats figura la incorporació de millores en la qualitat del servei. Concretament, s’ha augmentat el nombre d’hores dels tècnics de suport i de la psicopedagoga; hi haurà alumnes d’FP dual a totes les escoles i s’han millorat les partides econòmiques vinculades al servei de menjador i manteniment, entre d’altres.

Aquest curs s’ha implantat l’I2 (per a nens i nenes de dos anys) gratuït intentant oferir totes les places possibles per donar resposta a la demanda existent. Això ha implicat que totes les escoles de Sabadell estiguin funcionant a la seva màxima capacitat i que no hi hagi a penes vacants en cap nivell. El municipi compta amb un total d’11 escoles bressol que acullen un total de 1.148 alumnes.

En el curs I2 és on es concentra la majoria d’alumnes de les escoles bressol sabadellenques

El nou plantejament suposa un esforç econòmic per a l’ajuntament amb la finalitat d’avançar en diferents aspectes de la millora del servei. S’ha adjudicat a dues empreses que ja portaven a terme el servei: GEDI, Gestió i Disseny SCCL, 4.364.550,2 euros, i INCOOP SCCL, 4.438.963,37 euros.

Notícies relacionades

La durada del contracte actual està plantejada des de l’1 de març d’aquest any fins al 31 d’agost del 2024, tot i que n’està prevista una pròrroga de dos anys més, fins al 2026.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell