Operació policial

Decomissats 15.000 porros en un club cannàbic de Sabadell intervingut per presumpte tràfic

  • Mossos i policia local detenen quatre persones d’una associació que «no complia els seus estatuts» com a presumptes autores de delicte contra la salut pública

  • A més de 15.250 porros, es van decomissar 9 kg de marihuana, 3 kg d’haixix, 2,8 kg de tabac barrejat amb marihuana i 1.280 euros en efectiu

rjulve17233498 a box of cannabis cigarette is seen in a coffee shop in amst190211201409

rjulve17233498 a box of cannabis cigarette is seen in a coffee shop in amst190211201409 / TOUSSAINT KLUITERS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Sabadell, juntament amb agents de la Policia Municipal de Sabadell, van detenir, els dies 18 i 20 de gener, quatre persones amb edats compreses entre els 45 i els 22 anys com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, en el seu vessant de tràfic de drogues.

Les detencions són resultat d’una investigació conjunta dels dos cossos policials després de tenir indicis que els responsables d’una associació cannàbica, amb seu a Sabadell, no complien l’activitat marcada als seus estatuts.

En el transcurs de la investigació, els policies van comprovar que moltes persones que accedien a l’associació sortien al cap de pocs minuts amb droga que acabaven de comprar.

El dia 18 de gener, es va fer una entrada i registre en l’associació cannàbica on es va detenir una persona i es van comissar 9 kg de marihuana, 3 kg d’haixix, 2,8 kg de tabac barrejat amb marihuana i 15.250 cigarrets, «tipus porro», asseguren fonts policials, preparats per a la venda, a més de 1.280 euros en efectiu.

Tres detencions més

A part, hi havia un taulell amb diferents tipus de substàncies estupefaents preparades per a la venda, a més de disposar d’un televisor de grans dimensions en el qual es podia observar un catàleg de diferents tipus de droga i el preu de venda.

Dos dies després, el 20 de gener, els investigadors van detenir tres persones més, totes elles responsables de l’associació amb diferents graus de participació.

Notícies relacionades

Després de declarar en seu judicial el 21 de gener, el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell va decretar llibertat amb càrrecs per als quatre detinguts.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell