Nadal a Sabadell

Sabadell torna a apostar pels «somriures» aquest Nadal amb el seu espectacle ‘Somriu el Nadal’

L’alcaldessa, presentada com un personatge més de la faula que es va representar al Teatre Principal, ha augurat un Nadal que es viurà «amb molta intensitat»

Sabadell torna a apostar pels «somriures» aquest Nadal amb el seu espectacle ‘Somriu el Nadal’

ANNA MAS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«Ens volem superar», declarava l’alcaldessa Marta Farrés en un acte teatral marcat pel lema «Persegueix els teus somnis» al Teatre Principal per a la presentació d’aquest Nadal a Sabadell.

«El Nadal del 2021 és un gran precedent i esperem estar a l’altura de les expectatives», responia l’alcaldessa socialista quan li preguntaven sobre la seva previsió.

Doctor Robert tornarà a ser escenari

La façana de l’ajuntament, a la plaça Doctor Robert, repetirà com a escenari de l’activitat teatralitzada que l’any passat ja va sorprendre al tractar-se d’un relat creat des de zero i amb personatges i música original.

Entre els dies 1 i 24 de desembre, l’espai acollirà el calendari d’advent en el qual s’aniran presentant una sèrie de personatges liderats per El Llaminer, protagonista de l’espectacle.

‘El passeig’, a punt per Nadal

«El tren de Nadal arribarà a Sabadell carregat d’il·lusió i de gent que ho fa possible». Marta Farrés també s’ha mostrat optimista amb la finalització de les obres del «passeig» i ha dit que «estarà ben decorat per les festes» i que es planeja «posar un sostre de llums» de principi a final de la via.

En l’espectacle també han participat els membres de Sabadell Comerç Centre. La seva presidenta, Eva Fernández, declarava que «el Nadal sense dolços no és Nadal».

Aparició estrella d’el ‘Llaminer’

Fernández ha aprofitat també per presentar el plat fort de la gala: «La galeta del Llaminer», el producte estrella del marxandatge nadalenc de Sabadell.

El Llaminer també hi va aparèixer i va delectar tots els nens de la sala repartint bromes i desvrgonyiment els minuts durant els quals va ser el protagonista.

Notícies relacionades

Per finalitzar l’acte, l’alcaldessa va enviar un missatge d’agraïment als treballadors i a les entitats que fan possible que el Nadal a Sabadell sigui «tan màgic».

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Nadal