Esdeveniments

La Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell celebra la seva sisena edició

La Unitat Canina especialitzada en la recerca de persones dels Bombers de la Generalitat practicarà una demostració

La Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell celebra la seva sisena edició

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell (Vallès Occidental) torna aquest diumenge 2 d’octubre de la mà d’una quarantena d’associacions de tot el territori català que treballen en favor dels animals. La plaça de l’Argub del Parc Catalunya serà el centre neuràlgic de totes les activitats previstes, que estaran dirigides a totes les edats.

Aquest any es portaran a terme una vintena d’activitats en horari de matí i tarda. Entre les novetats, destaquen la xerrada Estructura, funcions i especialitats de la Unitat Canina dels Mossos d’Esquadra (11h) i la demostració de la Unitat Canina especialitzada en la recerca de persones dels Bombers de la Generalitat (12.45 h).

Les propostes començaran a les deu del matí amb una passejada a càrrec d’ICanwalk i es prolongaran fins a les set de la tarda quan la jornada es tanqui amb una xerrada sobre rescats marítims amb gossos a càrrec de l’entitat K9.

El programa es completa amb les ja tradicionals desfilades de gossos en adopció a càrrec de la Lliga protectora de Sabadell i altres entitats (11.45 h i 18.15 h), la demostració de la Unitat Canina de la Policia Municipal de Sabadell (17 h) i xerrades sobre temes diversos com per exemple els animals discapacitats (11 h), les teràpies canines en persones amb Alzheimer (13.30 h) o les teràpies naturals i el comportament felí (16.15 h).

Notícies relacionades

A més, hi haurà diferents activitats familiars com per exemple una gimcana de gossos, una carpa amb activitats infantils o la recaptació de pinso per a gossos i gats necessitats.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Animals