Pederàstia

Els Maristes de Sabadell aparten el professor acusat d’abusar d’una menor

L’home, que fins ara continuava fent classes a Primària, hauria abusat de la víctima fa 15 anys, quan ella tenia 13 anys

Els Maristes de Sabadell aparten el professor acusat d’abusar d’una menor

ACN / Albert Segura

1
Es llegeix en minuts
ACN

La direcció de l’escola Mare de Déu de la Salut de Sabadell (Vallès Occidental) ha apartat el professor acusat d’abusar de com a mínim una de menor d’edat. Segons han confirmat fonts dels antics Maristes de Sabadell, que forma part de la Fundació Escola i Vida, en saber que el docent estava sent investigat va ser apartat «automàticament».

L’home, que fins ara havia continuat fent classes a Primària, té 55 anys i hauria abusat de la nena quan ella en tenia 13, ara fa 15 anys. Segons va avançar el diari ‘Ara’, els Mossos d’Esquadra el van aturar dilluns, i dimarts va passar a disposició judicial a Sabadell, on va declarar davant el titular de l’enjudiciat número 2. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, mantenen la investigació oberta davant la possibilitat que hi puguin haver més víctimes.

El rotatiu destaca que la relació entre professor i alumna hauria començat el 2008 i es va allargar fins al 2017, fins i tot quan ella no estudiava al centre. En aquests anys s’haurien produït les agressions que van comportar que la víctima hagués de fer tractament psicològic.

Notícies relacionades

La noia va presentar la denúncia l’11 de juliol passat. Després de declarar davant el jutge, l’home va quedar en llibertat.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell