Sabadell organitza un Survival Zombie pel centre de la ciutat

Sabadell organitza un Survival Zombie pel centre de la ciutat

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) organitzarà per primera vegada als carrers de la ciutat un Survival Zombie la nit del dissabte 1 d’octubre. Es tracta d’un joc de supervivència en el qual els participants han de superar una sèrie de proves sense que els atrapin els zombis.

El joc es realitza en grups de deu persones i per participar-hi cal tenir com a mínim 16 anys. Amb aquesta activitat, en la qual podran participar fins a 2.000 persones, es vol acostar als joves una proposta atractiva d’oci alternatiu avalada pel gran èxit que ha tingut en els 300 municipis en els quals s’ha realitzat.

«Donem resposta a la necessitat detectada arran de l’enquesta realitzada a 600 joves. Es va veure que volien activitats d’oci alternatiu per la franja d’edat de 16 a 29 anys. És una idea original que esperem que tingui molt bona acollida a la ciutat», ha declarat la tinenta d’alcalde, Marta Morell.

Concretament, aquesta gimcana zombi constarà d’unes vint proves que es realitzaran pels carrers i places de la ciutat. L’inici serà a la Fira Sabadell, on a les 10 de la nit hi haurà una ‘perfomance’ amb la qual es donarà el tret de sortida de la gimcana, que previsiblement s’acabarà a les 4 de la matinada al mateix lloc.

Notícies relacionades

«És un esdeveniment sense alcohol ni drogues, sa i molt esportiu que ens fa molt il·lusió portar a Sabadell ara que celebrem el nostre desè aniversari», ha afirmat David Moreno, organitzador i promotor de Survival Zombie.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Joves