Societat

Més d’un centenar d’inscrits en la iniciativa ‘Agost a les escoles bressol’ de Sabadell

La prova pilot pretén fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies

Més d’un centenar d’inscrits en la iniciativa ‘Agost a les escoles bressol’ de Sabadell

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un total de 108 persones s’han inscrit a la prova pilot ‘Agost a les escoles bressol’ de Sabadell (Vallès Occidental), una proposta per a les famílias amb menors nascuts el 2019 i que necessiten un suport per a la conciliació durant el mes d’agost.

Es tracta d’un servei gratuït, en horari de 9 a 12 hores, on els nens poden participar en activitats lúdiques i descansar, alhora que es dona un respir perquè les famílies puguin mantenir les seves responsabilitats familiars o laborals durant el mes d’agost.

El projecte s’està portant a terme a dues escoles bressol municipals: La Romànica i Can Llong. Cada escola pot acollir fins a 18 nens i les inscripcions s’han fet per setmanes del 2 al 26 d’agost, tots dos inclosos.

«Continuem apostant per fer polítiques de conciliació, donar facilitats a les famílies i afavorir la corresponsabilitat», ha declarat l’alcaldessa accidental, Marta Morell.

Notícies relacionades

Aquesta prova pilot, coordinada pels serveis d’Educació i Feminismes i Diversitat, s’emmarca en el pla Corresponsables, una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través de la Conselleria d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes. L’objectiu és fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 14 anys, crear llocs de treball en aquest sector i reconèixer la cura no formal.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell