Oferta de turisme

Sabadell estrena un nou mural dedicat a Tintín i Milú

S’ubica davant la parròquia de la Puríssima Concepció, a la cantonada d’un bloc de noves vivendes

Sabadell estrena un nou mural dedicat a Tintín i Milú

Ayuntamiento de Sabadell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Sabadell (Vallès Occidental) torna a tenir un mural dedicat a Tintín i al seu inseperable gos, Milú. L’artista local Werens, creador de l’antic mural que hi havia a l’edifici del carrer de Sant Llorenç, serà el responsable de dissenyar el nou grafiti. Aquest espai dedicat al cèlebre personatge de còmic d’Hergé s’ubicarà davant la parròquia de la Puríssima Concepció, a la cantonada d’un bloc de vivendes noves, entre el raval de Dins i la via Massagué.

L’espai ha sigut acordat per l’associació tintinaire de Sabadell, el programa de Projecció de la ciutat i Turisme de l’Ajuntament de Sabadell i la propietat de l’immoble. Aquest nou mural vol ser l’inici d’altres iniciatives al voltant del personatge de Tintín, amb la voluntat de dissenyar una ruta tintinaire per la ciutat, integrada dins de l’oferta de turisme que ofereix el VisitSabadell. Al llarg del trajecte d’aquesta ruta, també està prevista la instal·lació de punts selfie.

Notícies relacionades

«Amb aquest nou espai s’obre la possibilitat de portar a terme altres activitats de promoció sobre el món de Tintín, com exposicions, xerrades i trobades, entre d’altres. Tot això, amb la participació de l’associació tintinaire», ha declarat el regidor Lluís Matas.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell