Esports

L’Ajuntament de Sabadell inverteix més de 600.000 euros en la Nova Creu Alta

El projecte d’obres implicarà la substitució de la il·luminació de l’estadi per millorar-ne el rendiment energètic

L’Ajuntament de Sabadell inverteix més de 600.000 euros en la Nova Creu Alta

CE Sabadell FC

1
Es llegeix en minuts
EFE

L’Ajuntament de Sabadell (Vallès Occidental) invertirà més de 600.000 euros en millores energètiques a l’estadi de futbol de la Nova Creu Alta, on juga els partits el C.E. Sabadell.

La junta del govern local va aprovar ahir el projecte d’obres que suposaran la substitució de la il·luminació de l’estadi i dels espais interiors i el canvi d’algunes de les lluminàries existents per unes de noves de tipus led.

D’una banda, es millorarà la il·luminació de l’estadi amb la substitució de les lluminàries de les torres ubicades entorn del camp de futbol per uns nous projectors regulables i gestionats per un sistema centralitzat de control que podrà seleccionar tres nivells d’il·luminació.

Aquest lot compta amb un pressupost de 596.910,27 euros i un termini d’execució previst de 35 dies, amb una previsió de reducció d’emissions CO2 de més de 21 tCO2/any.

D’altra banda, es renovaran les lluminàries dels espais interiors (vestidors, magatzems i sales) amb un pressupost de 31.010,24 euros i un termini d’execució previst de 28 dies; partides que sumen gairebé 628.000 euros.

Notícies relacionades

Els nous llums led reduiran el consum energètic i milloraran el confort visual, reduiran les emissions de diòxid de carboni (CO2) i allargaran substancialment la vida útil de l’enllumenat en aquest equipament.

Llegeix totes les notícies de Sabadell a EL PERIÓDICO Sabadell

Temes:

Sabadell