Èxit d’assistència

El festival Embassa’t de Sabadell supera les previsions i acull 5.000 visitants en quatre dies de concerts

  • Dissabte i diumenge van ser els dies forts amb El Pot Petit com a proposta familiar i l’actuació sorpresa d’Amaia

El festival Embassa’t de Sabadell supera les previsions i acull 5.000 visitants en quatre dies de concerts

ACN / Albert Segura

1
Es llegeix en minuts
ACN

El festival Embassa’t de Sabadell (Vallès Occidental) va superar les previsions inicials i va arribar als 5.000 visitants en els quatre dies de concerts organitzats a l’amfiteatre del Parc Catalunya. Amb una inauguració tranquil·la amb Mishima, els dies forts de la cita van ser dissabte i diumenge, dia en què es va celebrar el Petit Embassa’t, la proposta pensada per al públic familiar i amb El Pot Petit com a gran reclam.

La cantant Amaia va saltar per sorpresa a l’escenari dissabte per cantar junt amb el productor Alizzz, amb qui va interpretar el tema Antes de morirme. Una de les claus de l’èxit del festival, segons l’organització, és l’espai, que s’ha consolidat com a escenari de concerts al principal pulmó verd de la ciutat.

«Han sigut quatre dies de calor, però sobretot per recuperar les sensacions perdudes durant dos anys de pandèmia», diu el director del Festival Embassa’t, Arnau Solsona. Després de la cita de l’any passat amb limitacions, aquesta és la primera sense restriccions ni controls d’aforament més enllà del que preveu l’espai, d’unes 3.000 persones i que sabien que no arribarien a omplir per la seva amplitud.

Malgrat tenir dubtes de quanta gent passaria pel festival, inicialment s’havia estimat un miler de persones per dia de mitjana, és a dir, 4.000 en total. «Vam començar amb un dijous inaugural més tranquil, però tant dissabte com diumenge vam arribar a les 1.500 persones, i van ser un total de 5.000 les que van passar pel festival», explica Solsona.

Escenari privilegiat

La clau de l’èxit va ser, en gran part i al marge de la meteorologia, l’espai, un amfiteatre situat al Parc Catalunya i que es consolida no només per l’Embassa’t, sinó també pel festival Observa, que arrenca aquest mateix dijous, i molt possiblement per acollir els grans concerts de la festa major, que se celebra el primer cap de setmana de setembre.

Notícies relacionades

A part de Mishima i Amaia junt amb Alizzz, pel festival han passat formacions com Maria Jaume, B1NO & Friends, amb Núria Graham, El Petit de Ca l’Eril o Ferran Palau, Lladella Russa, Baiuca o Rodrigo Cuevas.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO