Curs 2022-2023

El 20 de maig, últim dia per a les preinscripcions a les escoles bressol de Sabadell

  • Tot i que el procés s’ha de fer de forma telemàtica, en casos excepcionals es pot demanar cita prèvia a l’escola bressol sol·licitada

El 20 de maig, últim dia per a les preinscripcions a les escoles bressol de Sabadell

ayuntamiento de esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les famílies de Sabadell (Vallès Occidental) interessades a apuntar els fills a una de les escoles bressol municipals per al curs 2022-2023 tenen fins al 20 de maig per fer-ne la preinscripció, període que va començar el dia 9 d’aquest mateix mes.

Tot i que la preinscripció s’ha de fer de forma telemàtica, de manera excepcional, per als casos en què els sol·licitants no puguin presentar la preinscripció ‘online’, serà necessari demanar cita prèvia a l’escola bressol sol·licitada en primera opció, una cosa que es pot fer des del dia 10 de maig.

Així, l’ajuntament ha habilitat un portal a la seva pàgina web amb tota la informació necessària per a les famílies que tenen dubtes sobre com fer la preinscripció. A més, l’administració local també ha publicat un document en el qual es poden consultar les places dels diferents centres.

Tarifació social

«Atès que està demostrat que els beneficis de l’escolarització primerenca es veuen reflectits en els futurs processos d’ensenyament aprenentatge que desenvoluparan els nens», a les escoles bressol municipals es proposa un sistema de tarifació social basat en la igualtat d’oportunitats.

Notícies relacionades

Per tant, la tarifa que s’aplicarà dependrà del llindar de renda i del nombre de membres de la unitat familiar, i a més els serveis tarifats són la jornada completa, la jornada de matí i la flexibilitat horària.

Més notícies de Sabadell a l’edició local d’EL PERIÓDICO