Successos

Els Mossos tanquen un local on se celebraven baralles de galls a Sabadell

Els policies van localitzar dotze galls i van trobar un reglament, un llibre d’apostes i altres estris

Els Mossos tanquen un local on se celebraven baralles de galls a Sabadell

ACN

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han tancat un local a la zona de Togores, a Sabadell (Vallès Occidental), on se celebraven baralles de galls i ha denunciat penalment vuit persones per estar-hi presumptament implicades.

Els agents creuen que són els presumptes autors d’un delicte de maltractament d’animals domèstics en un espectacle no autoritzat. Entre els denunciats, que són tots homes, hi havia l’organitzador i el qual exercia de jutge.

Els policies van localitzar dotze galls i van trobar un reglament, un llibre d’apostes i altres estris.

12 galls en gàbies

La baralla de galls, intervinguda dimecres passat, va congregar bastanta gent en una zona del ‘camí del pla d’Arrahona’ de Sabadell, tal com van veure els agents. Prop de 40 persones «van sortir precipitadament» quan van detectar la presència dels Mossos, tal com explica la mateixa policia.

No obstant, els agents sí que van poder identificar deu persones, entre les quals dos menors d’edat.

Els policies van accedir a l’interior del recinte i van intervenir 12 galls que eren en gàbies, uns dels quals tenia «diverses ferides greus».

Investigació oberta

D’altra banda, els agents van registrar els denunciats i van trobar 1.000 euros en quatre d’ells en feixos de bitllets de 50.

L’espai on es desenvolupava la presumpta activitat il·legal estava tancat amb tendals i fustes.

Segons ha descrit la policia, s’hi dividien tres àrees: una zona de barbacoes; una pista circular on es barallaven els galls, envoltada de grades de fusta on s’instal·laven els espectadors, i un espai en el qual hi havia diverses gàbies amb els animals a dins, amagades per un tendal.

Notícies relacionades

La investigació continua oberta.

Més notícies de Sabadell a l’edició local de EL PERIÓDICO

Temes:

Sabadell